fredag, november 30

Dj Sujinho Tonite!!

I kveld får Dattera til Hagen får besøk av den cheeseburger- og tequiladrevne dansemusikkprodusenten og DJen Sujinho. Sammen med DJ Cassiano har han under Nossa Musica-banneret tatt New York-klubbscenen med storm. Turntablelab.com har stemplet Sujinho som en ”NY veteran”, og ordet har spredd seg blant annet gjennom mixtapene I Love Baile Funk vol. 1 og 2.

Som sønn av en vestindisk trommeslager, og senere elev ved en katolsk skole hvor barn ble sett på som ”engler som kun skulle bli sett og hørt dersom de sang”, fikk Sujinho musikk inn med morsmelka. Sujinho har spilt bass siden han var 11, begynte å produsere som 17-åring, og befant seg for første gang bak platespillerne i 93’ som ung raver, og senere som et av medlemmene trip hop-gruppen Soulkid Allstars. I dag er han hektisk opptatt med å spillejobber på NYC-scenen, samt spillejobber i Houston, Detroit, Boston, Washington, Chicago, Toronto, Mexico og Barcelona. Og nå altså Oslo.


Tradisjonen tro blander han skamløst rock, house, hip hop, funk, country, baltimore, 80s og drum’n bass, og ramser opp Frankie Bones, Axl Rose, Richie Hawtin, Patron, Buju Banton, Etta James, Aston "Family Man" Barrett, Patron, Plaid, Two Live Crew, Jolt Cola, og “Negro Spirituals in general” som inspirasjonskilder. Noe for enhver smak med andre ord, og vi ønsker alt fra gamle puddelrockere til boksfriske klubbkids velkommen til fest på Dattera fredag 30. november.


For fullstendig bio, sjekk Myspace siden hans, eller Nossa's hjemmesider

torsdag, november 29

I love Baile Funk Vol. 1

Vi lader opp til helgen, og Dj Sujinhos besøk med denne flotte mixtapen fra mannen som har reist veldig langt bare for å lage fest for oss! Dette er mixtapen som startet hele Baile Funk galskapen! Med eksklusive produksjoner av Sujinho og Cassiano, tar de vestens fasinasjon for Brasils funk carioca, bedre kjent som Baile Funk til et nytt nivå. Mixtapen er proppet med velbrukte klassikere og noen nye overrsaskelser.

Dj Sujinho gjester Dattera til Hagen på fredag, og på lørdag drar han til Trondheim og Supa. Vi sees der!

I love Baile Funk Vol 1 mixed by Kienyo aka Dj Sujinho (zShare)


Sjekk også ut volum 2. Den får du kjøpt på itunes!

søndag, november 18

REMIX!

Fikk tilsendt denne fine remixen av låta "Get Rid of Them All", fra debutalbumet til den koselige vennen vår Amazone.

Amazone - Get Rid of Them All (Baile Funk Remix) (zShare)

lørdag, november 17

The Villa ikveld!

Ikke glem Bitch Boys aka Tispe Gutane på The Villa ikveld!

torsdag, november 8

Alle som ikke danser er voldtektsmenn!!

Ny fet musik fra våre naboer i øst! Når skal man skjønne her hjemme at det handler faen meg ikke bare å se fet ut, og stå i et hjørne å tro at man er noe. Maskinen vet dette. Danser du ikke på klubben kan du bli tatt for å være voldtektsmann...husk dette til neste gang du har dressa deg opp for å gå på byen!

Maskinen - Alla Som Inte Dansar (Zshare)